maanantai 1. maaliskuuta 2010

Puutarhavaihto / Garden exchance

Ilouutisia! Kameran laturi on löytynyt. Niinhän siinä sitten oli käynyt, että minä olin laskenut laturin kädestäni johonkin ja mieheni oli sen siitä siirtänyt muualle, omiin jemmoihinsa. Eilen sitten löytyi miehen jemmalaatikosta, ihanaa!

Eteisremontti on pientä pintaviilausta vaille valmis. Eilen maalasimme tuon isomman eteisen (tai aulan, miksikäs sitä nyt kutsutaankaan) ja laitoin jo taulut yms paikoilleen. Pienemmästä eteisestä (josta kaadettiin viereisen vaatehuoneen välinen seinä) puuttuu vielä kaapisto, mutta sen tulemiseen menee vielä aikaa. Halusimme peililiukuovet, jotka tehdään mittojen mukaan samoin kuten kaappi itsessään. Valmiina kun ei tunnu löytyvän oikean syvyisiä ja korkuisia kaappeja.

Sitten kuvia. Novitan Neulomon Puutarhavaihdon kuvat saa tänään julkaista, joten Neulomon lisäksi haluan ne myös julkaista täällä teidän iloksenne.
Tällaisen väkersin parilleni:
Pohjana on vanha päreen pala, ihan oikeasta pärekatosta irrotettu. Narsissin pohja on tehty huovuttamalla, keskiosa virkattu ja varsi on i-cord. Koko komeus kasattu kuumaliimalla. Tekstin olisin halunnut polttaa kolvilla päreeseen, mutta miehen kolvi oli hyvässä jemmassa ja jouduin siksi tyytymään vedenkestävään tussiin.

Ja tästä parini blogiin.

I made this for a gift to my pair in Novita's Garden exchance. The base is wooden shingle from an old roof. Flowers are made of yarn.

And what did I get:


Tällaisen sain itse:

2 kommenttia:

  1. Ihailinkin tuota lähettämääsi kylttiä jo parisi blogissa. Olet itsekin saanut hienon lahjan :) Mekin teetimme eteiseen kaapit peililiukuovineen muutama vuosi sitten, juuri siitä syystä ettei valmiita ollut. Mukavaa remontin jatkoa!

    VastaaPoista
  2. salainen neuleystävä3. maaliskuuta 2010 klo 16.15

    olet saanut myös ihanan vaihdon tuossa puutarha vaidossa. Niin minäkin sain todella upean työn.

    VastaaPoista