keskiviikko 17. maaliskuuta 2010

Zetor

Valmis ja kuvattu, jei!

Malli/Pattern: Zetor, Jatta soheltaa -blogista
Lanka/Yarn: Novita Ticotico, turkoosi-vihreä (836), 110g
Puikot/Needles: 4,5mm (60cm)
Koko/Size: 198cm x 97cm

Tämä huivi tehtiin Novitan forumilla chat-huivina. Alun ongelmien jälkeen huivi lähti sujumaan. Langan ja puikkojen vaihdon jälkeen oli hieman taistoa kaavion kanssa, mutta sekin ongelma oli vain huolimattomuusvirhe minulta.. Ei siis mitään uutta :D Reuna ei pingotuksesta huolimatta mene kuten alkuperäisessä. Päättelin huivin mielestäni tosi löysästi, mutta en ilmeisesti riittävän löysästi. Väri on kaunis, huivi on todella kevyt. Tulisi jo kevät!

4 kommenttia:

 1. salainen neuleystävä20. maaliskuuta 2010 klo 12.06

  Onko postpoika kolkutellut postilaatikkoasi

  VastaaPoista
 2. Kyllä on, juuri kirjoittelinkin tuohon postaukseen aiheesta :)

  VastaaPoista
 3. Hauskaa :) Katsoin tätä mallia talvella Jattan sivuilta, enkä syttynyt. Nyt, kun näin sen ticoticosta tehtynä, syttyi hirvittävä hinku kutoa itsekin. Saman väristä ticoticoa kun sattuu muutama kerä olemaan hamstrattuna... ;)

  VastaaPoista
 4. Arja, kiitos kommentista. Yllättävän paljon vaikuttaa langan vaihtaminen jonkun neuleen kiinnostavuuteen :D Monesti on käynyt samoin itsellekin!

  Ticoticon kanssa kävi niin, että kaupassa ensimmäisillä kerroilla en innostunut langasta/väristä, mutta kun näin jossain blogissa valmiin neuletyön, ihastuin :D Sen seurauksena syntyi tämä Zetor.

  VastaaPoista