keskiviikko 3. maaliskuuta 2010

Vyyhdistä keräksi

On minulla sitten ihmeellinen Salainen neuleystävä! Juuri tuossa hörpin hänen lähettämäänsä cappuccinoa ja kipaisin hakemaan päivän postin. Postilaatikkoon oli kolahtanut postikortti oikein Tallinnasta saakka, lähettäjä oli yllättäen salainen neuleystävä... Ihanaa! :) Liekö SNY ollut lankaostoksilla Tallinnassa? ;)


Evillan vyyhdin kanssa olen pari iltaa taistellut, sekasotku on valmis ja purkamiseen menee varmasti vielä useampi tunti. Mutta eilen Kool-Aidilla värjäämäni langat kuivuivat yön aikana ja epätoivoisen Evilla-yrityksen jälkeen päätin kokeilla kuinka nuo omatekemäni vyyhdit keriytyisivät. Olin ihan yllättynyt kuinka helposti ja nopeasti vyyhdeistä tuli keriä, näinkö niiden kuuluisi oikeasti mennäkin? :D

Vielä vyyhdeissä:


Ja kerissä:


Lanka on puhtaanvalkoista Novitan Nallea, jonka jaoin arviolta 100 gramman ja 50 gramman vyyhteisin. Kool-Aidin väri oli Blue Berry. Vaikka sininen ei ole kuulunut viime aikoina suosikkiväreihin, tuli tästä langasta jotenkin puoleensa vetävä. Saa nähdä mitä näistä muotoutuu ;)

1 kommentti:

  1. salainen neuleystävä7. maaliskuuta 2010 klo 20.19

    oikein arvasit lankaostoksillahan Tallinnassa muun muassa oltiin. jotain muutakin sieltä tuli ostettua. Mutta kortti oli ainakin perille saapunut. Arvelin sen perille tuloa kun laitoin sen johonkin kadun varsi postilaatikkoon enkä vienyt suoaan postiin.

    VastaaPoista