sunnuntai 21. maaliskuuta 2010

Muutosta jälleen / Chances again

Kokeilen taas uutta blogipohjaa. On niin monta ihanaa etten osaa päättää. Useassa on jotain kivaa, mutta kuitenkin jotain joka ei iske. Ehkä tämä nyt olisi hetken.

Papan slipoveria on nyt tehtynä n.22cm. Teen helmasta ylöspäin pyörönä, joten aika hyvin tässä on edistytty kun vasta pari päivää olen tehnyt. Toinen kerä 7 veljestä menossa, toivottavasti nuo ostamani neljä kerää riittävät. Tai saahan sitä lankaa lisää kaupasta ;)

Naistenpäivänä saamani ruusut ovat kukkineet todella kauniisti kohta kaksi viikkoa. Tänään ruusuissa oli jo havaittavissa pientä kuihtumista, mutta ovat kyllä kestäneet hurjan kauan kauniina! Toisin kuin nuo muut viherkasvini ;)
SNYn lähettämät ohran siemenet pääsivät tänään multaan, katsotaan saanko pidettyä hengissä pääsiäiseen saakka :D

(Pakkohan mun oli ottaa kuviakia...)Olen pitänyt valkoisia ruusuja hautajaiskukkina, koska rakkaan isotätini haudalle vein niitä vuosia sitten. Näiden ruusujen kauneus on kuitenkin antanut uutta näkökulmaa, ehkäpä ne kukkivatkin isotätini muistolle.. Kiitos ruusuista kuuluu siis miehelleni <3

I've changed the backround again. There is so many that I like and I can't decide which one to choose.

My grandfather has a 76th birthday on end of april and I wanted to suprise him with something I've done. I started to knit a slipover to him on friday and today I have 22cm already. I just hope that I bought enough yarn to the slipover!

I got five roses from my fiancé couple weeks ago (it was a womens day). The roses have been really beautiful such a long time and not until today there was a sign of withering. Of course I needed to take some pictures. Here's one for you to see!

3 kommenttia:

  1. Tää tausta on kiva! Tykkään enempi ku edellisestä, vaik eihän mulla tietenkää oo sananvaltaa :D

    VastaaPoista
  2. No en mä oikein tiedä.. Tänään tää on taas vähän tylsempi kuin eilen :D

    VastaaPoista