lauantai 27. maaliskuuta 2010

Askartelua vaihteeksi

Olen vaihteeksi innostunut askartelemaan, tai aika pakon edessä tässä tavallaan ollaan. Tytön synttäreille pitää kuitenkin askarrella kutsut ja pääsiäiseksi jotain pientä.

Synttärikutsut tytön 2v-synttäreille piti saada kohtuullisen nopeasti tehtyä koska tarkoitus olisi lähettää niitä samassa kuoressa pääsiäiskorttien kanssa. Nyt ovat valmiina lähetettäväksi ja näyttävät tältä:Vaaleanpunainen satiininauha on jäännös tytön ristiäiskortteihin käytetystä rullasta, eli hieman vanhaa ;) Tummanpunaista nauhaa tuli muutamiin kortteihin koska toinen nauha loppui kesken. Piirsin itse kortin muodon ja kasvot, ilman mallia. Rusetti on kiinnitetty kuumaliimalla. Taustalle on liimattu kutsuteksti.

Sitten pääsiäisaskarteluja. En mitenkään ollut valmistautunut palmusunnuntaihin, muuten kuin varmuuden vuoksi parilla suklaamunalla jos joku vaikka eksyisi oven taakse. Eipä tullut mieleen että nuo mummot odottaisivat meidän tyttöäkin jo virpomaan! :D Ojanpohjissa rämpiminen ei innostanut tänä aamuna, joten keksin sitten jotain muuta. Leikkasin keltaisen kartongin paloiksi, piirsin oksat ja valkoisella sormivärillä pajunkissat (sormiväri oli hieman kökköistä, sekin on jäännös tytön ristiäisaskarteluista). Nyt ne odottavat kuivumista, jotta neiti pääsee puuväreillä piirtämään "koristeet" oksiin :)

Laitan vielä kuvaa lopputuloksesta neidin piirtelyn jälkeen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti