lauantai 20. maaliskuuta 2010

Pääsiäistunnelmia

Vähän on kirjoittelu jäänyt kun en ole saanut mitään kuvattavaa valmiiksi. Tai olenhan mä noita PIFfauksia saanut tehtyä, mutta kuvia tulee vasta sitten kun saan niitä lähetettyä etiäpäin.

Miehen villatakin takakappale on nyt viimeisiä kerroksia vaille valmis. Pientä säätöä on nyt tuon koon kanssa, koska en osaa hahmottaa kuinka kappaleen koko menee raglankavennusten takia. Ehkä se hahmottuu kun saan etukappaleita tehtyä.

Neljän viikon työreissun jälkeen on mieskin palannut kotiin. On se vaan kivaa kun tuo neiti roikkuu välillä jonkun muun kimpussa ;) Neitihän on alkutalvesta saakka ollut ihan isin tyttö ja nämä työreissut vain lisäävät sitä. Toisaalta ei yhtään harmita :D

Eilen kävimme tytön kanssa perhekerhossa ja siellä olikin jo pääsiäisaskarteluja. Siinä sitten pikaisesti tein liukuhihnahommana pääsiäisaiheisia kortteja. Ovatpahan kerrankin ajoissa valmiina! :D Samalla reissulla koukkasin myös tulevan työharjoittelupaikkani (paikallinen Tiimari) kautta ja ostinkin sieltä isoja kartonkeja. Jospa tulisi vielä tehtyä jotain pääsiäiseksi. Niin ja tytön synttärikutsutkin pitäisi väsätä.

Päätinpä sitten tehdä ensi kuun lopulla 76 vuotta täyttävälle papalleni slipoverin (ihan kuin mieheni villatakissa ei olisi riittävästi hommaa) ja tänään aamulla sen pikaisesti suunnittelin paperille. Luulin pääseväni helpolla kun teen alaosan pyörönä, mutta eipä tuo nyt niin kovin nopeasti edisty vaikka suurimmaksi osaksi on ihan sileää oikeaa neuletta.

SNY on muistanut minua myös. Sain jo viikolla pääsiäisaiheisen paketin, jossa oli ohran siemeniä, pieni pääsiäisaiheinen vispilä ja hieno ristipistoin koristeltu kortti. Kiitoksia SNYlle! :)

2 kommenttia:

  1. salainen neuleystävä20. maaliskuuta 2010 klo 21.54

    Kiva kun pakettini on tullut perille. Toivottavasti ohran siemenet löytyvät pääsiäisenä jostakinpäin asuntoasi kasvamassa eli kylvät ne jonnekkin.

    VastaaPoista
  2. Eiköhän niille jokin kasvupaikka löydy.. Onneksi noita pääsiäisruohoja ei tarvitse pitää kovin kauaa hengissä :D

    VastaaPoista