keskiviikko 10. maaliskuuta 2010

Paketteja, paketteja, paketteja!

Viimeiset kaksi päivää on ollut postinjakajallemme tuskaisia, minulle nimittäin on tullut niin monta pakettia että itseänikin hirvittää! :D

Eilen sain pakettilähetyksen ystävältäni heille unohtuneista tavaroistani (aina jotain jää, noloa) ja Salaiselta neuleystävältäni postikortin muodossa terveiset Turku-Tukholma-risteilyltä ja eri paketissa tuli laivalta ostettu karkkipussi, nam. Tytön kanssa maisteltiin illalla vähän nameja ;)Sitten tänään, kamalien kirjanpidon numeroiden jälkeen raahauduin loskan keskellä kotiin ja näin postilaatikon pullollaan paketteja! Tärkeimpänä tietysti JÄLLEEN paketti SNYltäni, tällä kertaa ihan oikea maaliskuun paketti:Paketissa oli 3 kerää Marks&Kattensin Iceland-lankaa (väri 1799 punavihreävalkoinen), kortti, Paussi-patukoita, teepusseja, Hello Kitty-sukat tytölleni sekä pieni valokuvakirja. Kylläpä piristi päivää! Paljon kiitoksia SNYlleni, mahtava paketti jälleen kerran :)

No vähän vähemmän hehkutusta saa Novitalta tullut paketti. Eli ohjeiden lisäämisestä Neulomon extraohjeisiin sain kiitokseksi 4 kerää Tennesseetä. Kuvassa olevista Tennessee-keristä saamani ovat pinkit (580) ja taivaansiniset (165). Vihreät (378) kerät ovat ystävältäni, niistä pitäisi tulla Aleena-mekko kesäksi pienelle Aino-neidille.Huomenna on varmaan turha odottaa mitään muuta postia kuin laskuja :D

2 kommenttia:

  1. salainen neuleystävä10. maaliskuuta 2010 klo 16.43

    kiva kun jokainen lähetykseni on saapunut perille. Toiuvottavasti karkit maistuvat ja keksit jotain tuosta langasta. Annoinkin sule yhden ohjeen paketin mukana, jonka voit netissä selailla. Hyvää päivän jatkoa. Itse tästä lähden juuri kohta kaverin ja sen lapsen kanssa hiihtokisoihin.

    VastaaPoista
  2. Ainiin, enpäs ehtinyt vielä kurkata sitä ehdottamaasi ohjetta. Tosi kivaa lankaa, varmasti tulee tehtyä jotain ja karkithan nyt maistuu aina ;)

    VastaaPoista