torstai 25. helmikuuta 2010

Ensi kosketus Kool-Aidiin / First time with Kool-Aid

Sorruin jälleen tilaamaan lankoja. Pistän sen puhtaasti mieheni syyksi, koska hän on ollut koko viikon työmatkalla ja tulee olemaan ensi viikonkin. Noh, tilaamani langat tulivat ihan parissa päivässä. Kiitos Tinttamarelli!


Evillan lanka oli syy, joka sai minut tilaamaan. Tätä ihanuutta on minulla nyt 210g ja värihän on puna-musta (A-67). Vielä kun keksisin mitä siitä tekisin, itselleni toki ;)

Lisäksi paketissa oli Kool-Aidia eri väreinä. Mieleni teki kokeilla jo eilen illalla, mutta päätin säästää kokeilut tälle aamulle. Lapsi hoitoon ja värien kimppuun! Näin äiti käyttää vapaapäivänsä (ai mitkä kotityöt? ;)) Ja toki kuvia:

Liotuksessa ja solmittuna juuri ennen pataan menoa.


Ensimmäisen dippauksen (Strawberry) jälkeen, solmut avattu. Näky on "hieman" epämääräinen :D


Toinen dippaus (Mango), huuhtelu ja kuivumaan.


Ihan kivaa, helppoa ja nopeaa. Annoin langan liota yli 20min, eli olipas ainakin märkää ;) Lankana valkoista 7veljestä vajaa kerä. Lopputulos: Tätä voisi kokeilla toistekin.

This was the first time I tried Kool-Aid dyeing. I used colors Strawberry and Mango. Yarn was Novita's 7 veljestä (75% wool, 25% polyamide), color white.

4 kommenttia:

 1. ai "hieman" epämääräinen :D Vieläki naurattaa :D

  VastaaPoista
 2. kivoja värjäyksia, minäkin kokeilin kesällä kasvivärjäystä.

  t.Minsku neulomosta

  VastaaPoista
 3. salainen neuleystävä3. maaliskuuta 2010 klo 16.17

  hieno värjäys. Koitan ensiviikolla laittaa sinulle uuden sny paketin matkaan kun nämä lomat ovat ohitse ja taas on aikaa muuhinkin kuin reissaamiseen

  VastaaPoista