sunnuntai 14. helmikuuta 2010

Ystävänpäivää! / Valentine's day

Reissusta selvitty ja ystäväni tyttönen on saanut nimen :) Itselläni jatkuu edelleen tauti, vai olisikohan eri tautia kun oli pari päivää välissä kohtuullisen hyvä olo.

Koska nimiäiset on juhlittu, voinen paljastaa mitä olen puuvillalangasta viime aikoina tehnyt:


Tämä on ensimmäinen, jonka tein ja nyt niitä on siunaantunut jo useamman värisiäkin. Niiden kuvat ovat luonnollisesti kamerassa jumissa... Lankana Novita Cotton Luxus, puikot 3. Tämän tyyppisiä olen nähnyt netissä, mutta tämä on puhtaasti omasta päästä :) Lankaa meni yhteen pupuliinaan vajaa 20g.

Hyvää ystävänpäivää! :)

I'm still sick. Is it still the same than last week, I don't know. On Saturday I felt good enough to get to my friend. They had a name party for their babygirl. One piece of our gift to the baby was this knitted bunny. It's made of pink cotton yarn named Novita's Cotton Luxus. Since this one I have made few other in different color. I've seen pictures of something like these in the internet but this one is my own desing.

Happy Valentine's day! :)

3 kommenttia:

 1. Kivalta näyttää! Ohjetta minäkin kaipailen ;). Ja tyhmä kysymys lapsettomalta eli mikä tän liinan käyttötarkoitus on? Kaveri lisääntyi hiljattain ja tällaisen voisi tehdä, jos saisi ensi taustatietoja (ja sitten sen ohjeen... :)).

  VastaaPoista
 2. Tämän tapaiset yleensä toimivat esimerkiksi unileluina.. Pienen lapsen on helppo tarttua solmukohtiin ja toimii vaikka ensimmäisten hampaiden puhkeamisen aikaan helpottamaan kutisevia ikeniä :) Puuvillalanka on sopiva, koska sitä voi pestä (vrt. neulotut tiskirätit).

  Omalla tytöllä oli kankainen (kaupan) versio ja välillä harmitti kun oli milloin ruoassa, puklussa, kurassa tms ja pesuohje oli pintapesu..

  VastaaPoista
 3. joo ohje ois kiva saada, mun 2,5kk ikäisellä tytöllä on kaks semmoista kaupasta ostettua ja ne on jatkuvasti kainalossa kun nukkuu... mut aina ite tehty on söpömpi <3

  VastaaPoista