keskiviikko 10. helmikuuta 2010

Väliaika, kahvia ja pullaa / Half time

Ensiapuna kännykällä otettuja kuvia, huonoja mutta kuvia kuitenkin :) (kameran laturi edelleen kateissa, vinkkejä saa antaa mistä voisi löytyä)

Here's few pictures. These were taken on my mobile so the quality is quite bad.

Tässä tämä Elfin Colorista tehty huivi, värit eivät näytä oikeilta eikä huivi läheskään niin ihanalta kuin luonnossa. Parempaa kuvaa siis tulossa jossain vaiheessa.

This is the scarf I mentioned earlier. Yarn is Elfin Color but the colors aren't right in this picture. Better picture is still to come.


Sain ihanan lahjuksen postissa, kauan kaipaamani Baktuksen! Keskiosa on ruskeaa Novita Stonea ja reunat tummanpunaista Novitan Ainoa. Koko on juuri sopiva kaulaliinaksi ;)

I got this lovely Baktus scarf from another knitter. Yarn is Novita's Stone in brown and Novita's Aino in dark red. It's so soft and just the right size!Miehen villatakki on tässä vaiheessa, eli takakappaletta on reilut 20cm tehtynä.

The sweater jacket looks like this. This is the back and it's about 20cm now.

2 kommenttia:

  1. salainen neuleystävä11. helmikuuta 2010 klo 14.15

    tuostahan vihreästä huivista tuli ihana.

    VastaaPoista
  2. Tykkään kovasti :) Olisi tässä tavoitteena oppia käyttämään taas vihreää vaatteissa, tulevan työharjoittelupaikan työpaita kun on vihreä ;) Koko talven kun on ollut punainen ja musta ykkösväreinä..

    VastaaPoista