keskiviikko 20. tammikuuta 2010

Valmistuneita juttuja

Läppärin kanssa on hieman ollut ongelmia ja siksi on blogin päivittäminenkin jäänyt vähälle viime aikoina. Mutta onneksi kamera on toiminut tässä välilläkin, eli valmistuneista olisi taas kuvia tarjolla :)

Lankavarasto vain laajenee! Pari päivää edellisen postauksen jälkeen sain eräältä vanhemmalta sukulaisnaiselta Novitan 7 veljestä useamman kerän. Osa pääsi jo puikoillekin :)Malli: omasta päästä suoraan puikoilla
Lanka: Novita 7 veljestä
Puikot: 3-4
Muuta: Eräs kaverini pyysi liilaa pidempää pipoa, sellaista joka jää takaa "pussille". Kyseisen väristä lankaa sattui olemaan jo varastossa ja aloin tekemään sen suurempia suunnittelematta. Palmikot ovat vähän eri kerrosmäärillä jne, koska Emmerdale-maratonin aikana ei aina muistanut kerroksia laskea ;)


Malli: Peruskaulaliina 3o,3n-neuloksella
Lanka: Novita 7 veljestä, musta (099) ja fuksia (553)
Puikot: 4,5
Muuta: Neuloin reiluilla puikoilla 3o,3n-neulosta, pituutta huivilla on n. 210cm. Lankaa varasin 2 kerää mustaa ja kerän fuksiaa eikä paljoakaan jäänyt yli. Tämä valmistui muutamassa päivässä vuoden vaihteen jälkeen.

Malli: Pinwheel (elann.com), mukaillen
Lanka: Novita 7 veljestä valkoinen(011), Marttojen punainen(533) ja ruskea(687)
Puikot: 3,5 pyöröpuikot
Aloitettu: 16.1.2010
Valmis: 18.1.2010
Muuta: Olen nähnyt Pinwheeliä eri blogeissa ja aina ihastellut niitä, mutta englanninkielinen ohje ei oikein ole auennut. Päätinkin tehdä omasta päästä ja ohjeesta katsoin lähinnä hihojen paikat ja aloitussilmukoiden määrän. Tämä on tehty tytölleni (1v9kk), eli on noin kokoa 92cm. Hihoista tein kapenevat käytännöllisyyden vuoksi. Hiha on 27cm ja niskasta helmaan 53cm.
Oli yllättävän nopea tehdä ja olisikin valmistunut kahdessa illassa mikäli en olisi tehnyt hihoja yhtäaikaa. Tämä kun aiheutti sen että tein toisen hihan kavennukset hihan yläpuolelle, eli jouduin tekemään kokonaan uuden hihan.


Salainen neuleystäväni olikin ottanut yhteyttä täältä blogin kautta, terveisiä vain hänelle :) Ja vastaus kysymykseesi tulee nyt tähän, että huomaat, eli miehen jalka on 46 ja tytön 23-24. Pahoitteluni kun vastaus on kestänyt..

Mukavaa keskiviikkoa kaikille!

4 kommenttia:

 1. Kauniita töitä. Pidän erityisesti tosta piposta. Mulla taitaakin olla sitä kotona! Kivan näköset noi eri pituset palmikot <3

  Terkuin Roina neulomosta

  VastaaPoista
 2. Hauska pipo ja muutkin neuleet ovat ihastuttavia!

  VastaaPoista
 3. Salainen neuleystävä kiittää ja kumartaa vastauksista!
  Näillä päästään eteenpäin

  VastaaPoista
 4. Minäkin pidän noista eripituisista palmikoista :) Ennen kuin luin tekstin, luulin, että olit oikein tarkoituksella tehnyt jollain tietyllä systeemillä.

  VastaaPoista