perjantai 1. tammikuuta 2010

Muistellaan vielä joulua...

Niinpä niin, vuosikin on jo ehtinyt vaihtua mutta minä vain muistelen joulua. Eli niitä joululahjoja, joita olen syksyn aikana tehnyt:


Malli:Pitsikuvio Novitan lehdestä syksyltä 2009, nro20
Lanka:Novita Pirta, n.220g
Muuta:Huivin pituus 135cm ja leveys 32cm.
Pirta-langasta piti alunperin tulla Baktus, mutta jostain syystä se ei sopinut. Liekö syynä ollut kiemurteleva reuna vai mikä, mutta kaunis huivi tuli tällä pitsillä.


Malli:Ullan neuleesta Fifi-huivi
Lanka: Novita Rose Mohair, n.160g
Muuta:Huivista huli aika pieni, mutta tarkoituksenani olikin kuluttaa loput valkoisesta Rose Mohairista. Kaunis ja helppo huivi. Suunnitelmissa olisi tehdä näitä toinenkin :)


Lanka:7 veljestä
Inhoan villasukkien tekoa ihan vain varren takia. Tuntuu, ettei se joustinneule koskaan lopu! Noh, näin jossain vaiheessa syksyä jossain blogissa tossut, jotka oli tehty kuten villasukka, mutta varsi oli tuollainen lyhyt. Tein tuollainen pienen yksityiskohdan varteen ja ompelin sen muutamalla pistolla kiinni tuohon jalkapöydälle. Oli muuten mukava tehdä nämä tossut kun ei ollut kuin muutama kerros joustinta ;)


Malli:Omani :)
Lanka:Novita Puro, Tundra
Muuta:En löytänyt mieleistä ohjetta lapasiin Puro-langalle, joten suunnittelin itse. Nämä ovat toiset ohjeellani tehdyt, palmikko on hieman erilainen kuin ekoissa. Kahdesta 50g:n kerästä tuli kahdet tumput.


Lanka:7 veljestä
Paikallisella kirppiksellä on ollut pitkin syksyä ja talvea tällaisia tossuja myynnissä. Hieman itsepäisenä ihmisenä en suostunut ostamaan kirppismummojen tekemiä, vaan aloin neulomaan itse pelkän muistin avulla. Nämä menivät anopille :)

Parit joululahjat jäi kuvaamatta, olen pyytänyt lahjan saaneilta kuvia mutta niissä voi toki kestää.. Ehkä joku päivä nekin kuvat saan tänne :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti