lauantai 9. tammikuuta 2010

6,1kg

Otsikkona lankavarastoni suuruus, ilman vaakaa arvioituna. Mukaan ei ole laskettu valmiita töitä eikä paria isompaa keskeneräistä projektia. Aikamoinen määrä silti!

Tänään tuli pari lankapakettia postissa. Tilaus Tapion kaupasta ja muutama kerä toiselta lankahamsterilta, jolta lupasin ystävällisesti vähentää lankojen määrää ;) Lisäksi ostin pari kerää miehen villatakkia varten. Vain pari sen takia etteivät pidä tuossa lähikaupassa ihan hulluna jos menen kassalle n.10 lankakerän kanssa!Laatikossa Fabelia ja Karismaa Tapiolta, laatikon ulkopuolella Rose Mohairia ja Elfiniä sekä pari kerää Novitan Pirtaa.


Lanka: 7veljestä, heleä punainen
Puikot: 3
Malli: Novitan neulomon extraohjeista, nimimerkin Ramra ohje
Muuta: Joulun aikoihin huomasin, että mieheni mummon villasukat olivat kuluneet kantapäistä puhki. Hän olisi halukas neulomaan, mutta käsissä oleva reuma ei anna periksi. Punaisen ystävälle tein siis punaiset sukat, mummo tulee saamaan nämä tulevana viikonloppuna :)

2 kommenttia:

  1. Heippa Tässä tämän kierroksen Sny ilmoittautuu sinulle ja toivottattaa hyvää tammikuun loppua ja toivoo, että saisi sinulle kivoja paketteja aikaiseksi.

    VastaaPoista
  2. salainen neuleystävä19. tammikuuta 2010 klo 15.58

    Utelias sny kyselee vielä muutaman kysymyksen: Mikä on tyttösi jalankoko, entö miehesi?

    VastaaPoista