keskiviikko 27. tammikuuta 2010

Näyttötyön ohessa tehtyjä neuleita

Ensimmäinen opiskeluun liittyvä näyttö on vienyt kaiken ajan, sen siitä saa kun joutuu tekemään kannattavuuslaskelmia pitkin yötä.. Puolessa välissä ollaan ja sen vuoksi päätin kirjailla tänne noita valmistuneita jälleen.


Malli: Sweet Baby Cap
Lanka: Drops Fabel, väri 547
Langan menekki: n.30g
Puikot: 3,5 sukkapuikot
Käytetty aika: aloitettu 24.1.2010, valmis 25.1.2010

Tämä myssy on ollut jo pitkään to-do-listalla, mutta sopivan kokoista pikkuista ei ole ollut kun omakin on jo kasvanut kohtuullisen isoksi. Ystäväni pyysi tekemään tämän n. 3 viikon ikäiselle tytölleen ja villahousuista jäikin juuri sopivasti lankaa. Alkuperäisestä ohjeesta vähensin silmukoita, taisi olla 115s alussa, kavennukset+lisäykset tein yhteensä 8 kertaa. Toivottavasti on sopiva pikkuiselle :)


Malli: Drops Desing, koko 1-3kk
Lanka: Drops Fabel, väri 547
Puikot: 3,5 pyöröt ja sukkapuikot
Käytetty aika: aloitettu 21.1.2010, valmis 24.1.2010

Nämä ovat siis menossa samalle pikkuiselle kuin ylläoleva myssy. Kaksinkertaisella Fabelilla housut valmistuivat nopeasti ja ihastuin langan sujuvuuteen. Tarvinnee tilata lisää tätä lankaa ;)

Valmiina on myös liilasta Rose Mohairista tehty Noble Cowl, josta en muistanut ottaa kuvaa vielä. Palaan kuvan kanssa asiaan :)

Innostuinpa myös ompelemaan tässä eräänä päivänä. Lopputulos ei ehkä kestä kovin tarkkaa katsastelua, mutta tuloksena kuitenkin on verhot tytön huoneeseen. Eipä noi nyt kaukaa niin kovin pahalta näytä...

1 kommentti: