torstai 28. tammikuuta 2010

Hiljaisuus.

Kotona on hiljaista. Olen ollut koko viikon yksin päivät kotona, mutta aika on mennyt näytön tekemiseen ja stressaamiseen noin muuten vaan. Eilen palautin näytön ensimmäisen osan ja toisen osan deadline on vasta parin viikon päästä, joten päätin nauttia hiljaisuudesta tämän päivän.

Sen verran lokoisasti on tämä päivä mennyt, että en ole saanut keskeneräisiä neuleitakaan eteenpäin. Mutta Noble Cowlista sain sentään otettua kuvan ;)

Malli: A Noble Cowl (@Ravelry)
Lanka: Novita Rose Mohair, tummaliila(798)
Langan menekki: n.60g
Puikot: 4,5 pyöröt (40cm)
Käytetty aika: aloitettu 11.1.2010, valmis 12.1.2010

Alkuperäiseen ohjeeseen lisäsin yhden mallikerran lisää. Kaulus näytti silti pienehköltä, mutta yhden käyttökerran jälkeen oli venähtänyt jo kuvausmittoihinsa. Ihanan lämmin, talvitakin alle ei tarvinnut laittaa tukalaa kaulaliinaa, tämä lämmitti ihan riittävästi. Suunnitteilla olisi tehdä toinen enemmän ohjeen mukaisella langalla. Kunhan nyt ehtii ;)

Sain eilen tehtyä valmiiksi myös Neulomon Puutarhavaihtoon tuotteen parilleni. Paketti lähtee tänään parilleni, mutta en uskalla kuvia vielä laittaa. Viimeinen lähettämispäivä on ensi kuun puolella, joten siihen saakka pitää pantata kuvia ;)

Pakkaset jatkuu aina vaan. Saisi kevät jo tulla...

1 kommentti:

  1. salainen neuleystävä31. tammikuuta 2010 klo 13.06

    moikkelis moi!

    Ensiviikolla tulossa sinulle pieni paketti. Toivottavasti pidät siitä :)

    VastaaPoista