torstai 14. huhtikuuta 2011

Jotain valmista

Kun lupailin kuvia valmistuneista jutuista, niin nyt niitä olisi pari.


Tämä pipo on jälleen yksi muunnelma suositusta palmikkopiposta. Tilaaja toivoi löysempää, ei ehkä niin pitkää mallia. Lanka Novitan 7veljestä O(p)i villasukka-lankoja, kanerva taisi olla väri.


Salaisen neuleystävän lähettämät puuvillalangat saivat minut virkkaamaan pitkästä aikaa. Pienten sormivaikeuksien vuoksi tyydyin pariin tiskirättiin. Pinkki on myös tuloillaan ;)

4 kommenttia:

 1. Kaunis pipo! Tiskirättejä en ole ite koskaan tehnyt, mutta niiden teko on nyt käväissyt mielessä. Tuollaset ois kivan mallisia ;)

  VastaaPoista
 2. Kyseiset tiskirätit ovat olleet kovassa käytössä. Malli on kieltämättä kiva! Pakko tännekin hehkuttaa, että mieleiset yllätykset olivat! :)

  VastaaPoista
 3. Moi. Ihalin näitä tiskirättejä Red Dragonin blogissa ja sitä kautta löysin niiden alkuperän lähteille. Onko sinulla jotain ohjetta näihin? Voisin "lahjoa" anopin virkkaamaan tuollasiet, itse kun saan virkkuukoukulla aikaiseksi vain raitoja hiuksiin :-)

  VastaaPoista
 4. Ei näihin mitään virallista ohjetta taida olla, mallin löysin aikoinaan jotain netistä ja kuvan perusteella tein päätelmiä ja kokeilin :) Voisin toki harkita jonkunlaisen ohjeen kirjoittamista, pistänpäs korvan taakse ;)

  VastaaPoista