keskiviikko 1. syyskuuta 2010

Tilaustöitä ja ostoksia

Toissapäivänä puhelin vain soi ja Facebook lauloi. Erilaisia pipo- ja sukkapyyntöjä tuli vähän joka suunnalta. Ei siinä mitään, kiva on tehdä kun saa tehdä toisten tarpeeseen eikä vain nurkkiin pölyttymään.

Tästä piristyneenä lähdin kaupoille. Tarkoituksena oli etsiä hääkuviin kehykset, mutta ammattivalokuvaajien salaliiton (tai minkälie) vuoksi joudun ilmeisesti kuitenkin palaamaan takaisin valokuvaajamme valikoimaan. Mutta jos ei tahdo kullanväristä krumeluurikehystä?!?

Kehyksiä en saanut, mutta jotain muuta kylläkin. Tiimarista löysin itselleni aivan ihanan, vaikkakaan ei yhtään minun normaalin tyyliini sopivan, muistikirjan.

Päätin tehdä tästä itselleni kalenterin. Ainoa vika on se, ettei tässä ole sellaista kuminauhaa, joka pitäisi kaikki liput ja laput kalenterin välissä. Mutta jos suurin osa tarkoista vaatimuksistani täyttyy, niin eikö se ole jo tarpeeksi..? Vielä kun jossain välissä ehtisin askarrella sen kalenterin tuonne sivuille.....

Toinen hankkimani asia on korvikset. Kesän aikana tilasin paljon korviksia ja muita koruja Ebayn kautta, mutta nämä uudet ovat ihan kotimaasta ;) Neulomossa Kirsi W. myi näitä "neulojan korviksia" ja pakkohan minun oli tällaiset saada! Ihanan kevyet ovat korvissa.Muutama viikko sitten tilasin Globe Hopelta ihanan kassin. Olen jo pitkään sitä suunnitellut tilaavani. Tällä viikolla se vihdoin tuli.

Kassi on tehty Ruotsin armeijan vanhasta takista ja mummon pitsistä. Ihana! Itse laitoin siihen tuon pinssin, jonka sain toiselta kaasoltani häiden jälkeen. Hän oli sen Ideaparkista ostanut, kun oli heti sen nähdessään ajatellut minua. Tässä pinssi lähempää:


Näitä pinssejä myy Virkkukoukkunen.

3 kommenttia:

 1. Noi Globe Hopen jutut on niin kivoja! Paljon makso kassi? (liian laiska klikkaamaan GH:n sivuja auki ;))

  VastaaPoista
 2. cupcakes muistio <3

  korvikset <3<3<3!!!!!

  Kassiahan on jo ihasteltu yhdessä aikaisemmin ja vitsi et toi pinssi on kyl just sellanen mikä sopii sulle! :D

  VastaaPoista
 3. Heidi, muistaakseni vajaa 55e postikuluineen :)

  VastaaPoista