perjantai 24. syyskuuta 2010

Koruja jälleen / jewellery again

Jotta blogi ei menisi ihan kuvattomaksi, onkin aika laittaa jotain kuvia... Näiden kuvaamista olen venyttänyt jo useamman viikon, koska valaistus on meillä niin huono näin iltaisin. Ehkäpä näistä nyt jotain selvää saa.

Elikkäs silmukkamerkkejä, kerroslaskureita ja sitten ihan jotain muuta!

Turkoosi-ruskea mallikertalaskin, 6krs

Musta-vihreä mallikertalaskin, 10krs


Silmukkamerkkeijä, punainen ja turkoosi

Musta-liila ja musta-pinkki
Tänä aamuna kärsin mysteeristä nimeltä "Kaikki korvakorut hukassa", joten päätin tehdä uudet. Yksinkertaiset, mutta ah, niin ihanat. Uudet lempparikorvikseni. Kiitos, nam!


Lempikorvikset <3

Aiemmin olen muuten tehnyt mm. tällaiset korvikset, jotka eivät kylläkään tulleet omaan käyttöön. Ehkäpä lahjaksi jollekin. Mutta kenelle, siinä pulma...

Valkoista ja punaruskeaa hopeakoukuilla

On minulla jotain langastakin kesken. Markkinointisuunnitelma on tällä viikolla vienyt tehokasta neulonta-aikaani, mutta liivin takakappale on sentään valmistunut. Seuraava kuva näyttää oikein tehokkaalta, eikös ;)


Kun tekee jotain omasta päästä, itse suunnitellen, on pakko kirjoittaa asioita ylös ja piirtää kuvia suunnitelmien tueksi. Nyt sentään suunnitelmat ovat eräänlaisessa vihkossa, yleensä vain jollain paperilapun kulmalla, joka on hukassa heti. Edistystä? Ehkäpä. Mutta sittenhän soppa syntyy kun hukkaan tuonkin vihkon!

1 kommentti:

  1. Ihana toi vihree-musta kerroslakuri-! kerrassaan ihastuttava väriyhdistelmä :)
    Ja nyt vaan keksit jonkun hyvän paikan tolle suh ohjevihkoselle, ripustat sen narulla ja naulalla seinään kiinni ni ei karkaan ;)

    VastaaPoista