maanantai 31. toukokuuta 2010

Toukokuun viimeisen aamun höpinöitä

Täällä yritän henkisesti valmistautua työhaastatteluun, edellisestä kun on jonkin verran aikaa... Mieleni tekisi käydä vähän kurkkimassa lanka- ja hääjuttujakin samalla kun tuonne isommille kaupoille menee, mutta pitää tukka putkella rientää takaisin ehtiäkseni viimeiseen työharjoittelupäivään...

Tämä on niin hassua, kun toisaalta tekisi mieli olla töissä kesä (pään ja rahan takia), mutta toisaalta hääjuttujen yms ja oman tytön takia olisi kiva olla kotona. Jotenkin olin jo tottunut ajatukseen että olen kesän kotona ja teen hääjuttuja, hoidan pihan ja kodin (jotka ovat työharjoittelun takia jääneet hieman huomiotta). Noh, katsotaan mitä tästä tulee.

Lisäksi moni muukin asia on rempallaan, erityisesti tämä blogi. Olen monta kertaa aloittanut noiden SNY-kierroksen pakettien kuvien latailun kun piti tehdä sellaisen kimppakuvat tätä blogia varten, mutta aina tulee jotain ja se jää kesken! Ehkä tässä yritän nyt tsempata, josko vaikka jo heti tänä iltana... Tai sitten huomenna, kun näillä näkymin olisi ensimmäinen lomapäivä. Tosin, tunnin päästä suunnitelmat voivat olla muuttuneet, kääk!

Pitäkää peukkuja, moi! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti