maanantai 3. toukokuuta 2010

Toukokuun SNY-paketti

Huh, mikä päivä taas. Olin taas myöhään töissä ja kotiin tullessa minua odotti kaksi pakettia, joista toinen oli Salaiselta neuleystävältäni. Toukokuun paketissa oli ihana amigurumi-kirja nimeltä Supersöpöt maskotit, 3 Muumi-lakua, ihana Kiroileva siili -rintaneula, jalkaraspi ja Muumi-kortti.Samalla paljastui Salaisen neuleystävän henkilöllisyys. Huomasin jo heti alusta, että SNYn paketeissa oli lähetyspaikkana lähes aina tietty paikkakunta. SNY-kierroksen alussa selasin kaikkien osallistujien blogeja läpi, noin mielenkiinnosta koska oli paljon uusia blogeja. Samalla totesin, että oli vain pari vaihtoehtoa SNYkseni ja oikeassa olinkin ;) Oma SNYni siis on Marelo.

Kiitoksia Marelolle tästä ensimmäisestä ja omasta puolestani onnistuneesta SNY-kierroksesta. Vaikka kyllähän mulle lupailtiin vielä jotain pakettia tuossa myöhemmin :D

Niin ja sitten vielä kuva viikko sitten saamastani Tallinnan terveisestä. Herkut toki olivat jo kadonneet parempiin suihin, mutta magneetti pääsi kuvaan :)

1 kommentti:

  1. niin ikiva kuulla että pajketti on onnellisesti tullut perille. Sinähän laitoit minulle alkuvuodesta tuon puutarha vaihdon. Siksi arvasin, että voisin paljastua. Kiva kun sain tuolla kirjalla sut osallistumaan novitan okesäötökkä vaihtoon.

    VastaaPoista