torstai 13. toukokuuta 2010

Kevättä

Olenpas jaksanut olla hiljaa jo pitkään. Jostain syystä tämä kevät on vienyt kaiken energiani ja usein aamuisin tuntuu kuin en olisi nukkunut lainkaan!

Neulomiseen ei oikein ole energia riittänyt, yksi isompi työ edistyy tasaisen hitaasti ja pieni maskotti Neulomon ötökkävaihtoon on myöskin puoliksi valmis. Aika on mennyt pääosin hääjutuissa ja työharjoittelussa.

Tänään pääsin vihdoin vähän tekemään puutarhahommia. Istutin sisällä metrisiksi hujauksessa turveruukuissa kasvaneet Kallat parvekelaatikkoon sekä minitomaatin taimet toiseen. Pari Kallaa jäi vielä odottamaan ruukkua, eli huomenna pitää käydä ostoksilla ;) Takapihalta kaivoin multaa kukille ja satuin löytämään luumupuiden alta jonkun sortin liljan. Kaivoin sen ylös ja istutin ruukkuun, katsotaan mitä tuumaa muutoksesta :D


Kuvassa turveruukkuihin istutettuina vadissa myös Gladiolukset.


Etummaisessa purkissa Kallat ja taaemmassa minitomaatit :)

Sitten vähän hääaskarteluja:

Kaikki hääkarkit laatikossa


Tarkemmin karkki, eli morsiustylliä jonka sisällä kaksi suklaasydäntä. Kartongista leikatussa, taitetussa kortissa hääparin nimikirjaimet. Komeus sidotaan kapealla viininpunaisella satiininauhalla.


Kortin sisältä löytyy parisuhdeaiheinen sarjakuva, eli Viivi&Wagner ;)


Ja pöytään tulee erilaisia viini-, konjakki- ja shampanjalaseja, joihin tulee koristehiekkaa sekä tuikku. Lasien jalka koristellaan samalla viininpunaisella satiininauhalla kuin hääkarkeissa.


Here is some pictures of my wedding decorations. I've made all these by myself. Between the wedding plannings I've done some gardening jobs too :)

Eiköhän tässä ole riittävästi juttua. Palaan asiaan taas kun saan lisää tehtyä ;) Mukavia hellepäiviä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti