perjantai 31. elokuuta 2012

Syksy tulee

Tein sellaisen pienen liikkeen, että laitoin julkisesti pari pipokuvaa esille tuonne Facebookin ihmeelliseen maailmaan. Kuinkas kävikään, 10 minuutissa viestiboksini täyttyi tilauksista. Vaikka alunperin tarkoitukseni oli myydä vain olemassa olleita pipoja, päädyin kuitenkin ottamaan toiveita vastaan... Eipähän tarvitse hetkeen miettiä mitä tekis ;)

Paitsi että törmäsin vakavaan lankaongelmaan. Yksi mun lempilangoistani Cascade Yarns Eco+ on niin kiven alla Suomessa. Varsinkin niissä väreissä, joista minä tykkään. Olisin tarvinnut tilauksiin kyseistä lankaa useamman kerän mustana ja tummanruskeana. Vaan etsittyäni ja soiteltuani lähialueiden lankakaupat, siirryin suomalaisiin nettikauppoihin. Eipä löytynyt suoraan hyllystä mistään kyseisiä värejä, saati sitten koko lankaa. Siirryin internetin ihmeelliseen maailmaan ja etsin mm. englantilaisista, saksalaisista, virolaisista ja amerikkalaisista lankakaupoista. Vain yhdestä amerikkalaisesta olisi saanut molemmat värit samasta kaupasta, mutta postikulut Suomeen olisivat olleet 25-50 dollaria. Eipä kannata tilata.

Onneksi Titityyn palveluun pystyi taas luottamaan! Sieltä olen kyseistä lankaa ennenkin tilannut ja he olivatkin juuri piakkoin tilaamassa verkkokauppaansa erää Cascaden lankoja. Sainkin siis oman varaukseni sinne ujutettua, vaikkakin odotusta tuleekin hieman enemmän kuin olin ajatellut. Myöskin Lankaideasta sain hyvää palvelua puhelimitse, olivatkin juuri purkamassa Cascaden kuormaa, mutta valitettavasti mun väritoiveet eivät sopineet yksiin kuorman kanssa...

Tämän päivän jälkeen kyllä totesin ääneen pariinkin kertaan: Olisipa oma lankakauppa! Ehkä vielä jonain päivänä....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti