keskiviikko 29. elokuuta 2012

Mites teidän kesä meni?

Kesä on mennyt vähän ohi. Olen tosiaan ollut sappirakon poistoleikkauksessa heinäkuussa ja toipuminen on kestänyt aika kauan. Nyt olen ollut melkein 4 viikkoa kovassa yskässä, joka nosti tänään sitten kuumeen ja muuttui enemmän nuhamaiseksi. Vatsa kipeänä yskimisestä ja pelko persiissä, että leikkaushaavat ottavat itseensä. Tänään lääkäri kuitenkin totesi, ettei vatsassa mitään tunnu ja haavat ovat parantuneet hyvin.

Olen mä saanut kesällä töiden ja mehun keittelemisen välissä jotain valmiiksikin.

Kesätopin tein Novitan Puro Batikin lopusta. Kauluksesta tuli aavistuksen liian löysä, mutta toinen toppi alla niin toimii ihan hyvin :)


Takana topissa on ns. painijanselkä. Tää malli on ihan mun lemppari! Harmi kun niitä helteitä ei tänä kesänä ollutkaan montaa päivää...

Tällainen bolerohässäkkä tuli tehtyä jo alkuvuodesta. Ohje on mukailtu Ullassa olleesta puuvillaisesta bolerosta. Lanka loppui kesken ja tein mustat hihat, mutta toisaalta olisi ollut tyhmän näköistä kun raidat olisivat menneet väärään suuntaan kuin muussa kappaleessa... Hyvä näin. Kiinnityssysteemi on vielä hieman hakusessa.

Sitten tein itselleni pitkään haaveilemani villatakin. Ohje löytyy Dropsilta täältä, lankana on ohjeessa kaksinkertainen Alpakka, mutta minäpä päätin tehdä jostain muusta ;) Patons Washed Haze DK -lanka valikoitui ihan sen takia, että joku neuleporukassamme myi 950g hyvin edullisesti. Lanka on 50% puuvillaa ja 50% akryyliä. Todella pehmeä ja ihana. Väri ei välttämättä ole mulle ihan perinteinen, mutta onhan se hyvä saada mustaan vaihtelua ;) Hihoista tuli koko pitkät niinkuin toivoinkin. Kuvassa vielä puuttuu villatakista napit... Eikä muuten mennyt kokonaan toi lankamäärä ;)


Jossain vaiheessa keväällä puhuin, että olen menossa ottamaan neulonta-aiheisen tatuoinnin. Noh, tuolla ylempänä se jo näkyi, mutta tässä vähän parempi kuva...


Mites teidän kesä meni? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti