lauantai 19. toukokuuta 2012

Neuleblokki ja synttärisuunnitelmia

Mulla on jo jonkun aikaa ollu tietynlainen neuleblokki. Tiskirättejä ja TAYSin projektiin pipoja on valmistunut, mutta mikään muu ei sitten innostakaan.

Viime viikonloppuna innostuin tekemään kesätoppia itselleni kun löysin Ravelrystä vihdoin kivan ohjeen. Ensimmäinen yritys oli liian suuri, purin ja uusi yritys (mm. puikkojen vaihdolla) antoi paremman tuloksen. Nyt olisi helmaa jäljellä vielä n. 5-10cm ja on valmis. Samalla olen tehnyt pomolle synttärivillasukkia, jotka pitäisi olla valmiina maanantaina. Tai siis pomon synttärit olivat jo perjantaina mutten häntä silloin nähnyt... On mulle kettuillut jo pari kuukautta villasukista ja koska hän on kuulemma suuri villasukkien kuluttaja, niin päätin ottaa kettuilusta idean ;)

Kuvia tulee toivottavasti näistäkin piakkoin.

Nyt tarvitsisi valmistautua pieneen illanviettoon kun pari kaveria tulee saunomaan. Ehkä sitä voisi juhlistaa tätä maanantaista vanhentumistaankin jo etukäteen... Keskiviikkona sitten menen koristelemaan ihoani, toinen tatuointini tulee olemaan jotain tähän neulevimmaani liittyvää ;) Sain valmistujaislahjaksi ystäviltäni ja mieheltä yhteisen lahjakortin tatuointiliikkeeseen Ideaparkiin. Sen menen nyt sitten "tuhlaamaan" ;)

2 kommenttia: