perjantai 2. maaliskuuta 2012

Maaliskuu ja kevät

Ihanaa kun on aurinkoista ja lumet sulavat, kevät <3 Todella toivon, ettei enää tule mitään takatalvea!

Neulominen on hieman jäänyt kun on kevättä rinnassa, tai siis muuta mielessä. Villalanka ei enää huvita kun olen niin kevät mielellä. Pitkään keskeneräisenä ollut keltainen Lumi-huivi paksummasta puuvillalangasta on kokenut takapakkia. Ostin mielestäni riittävästi lankaa Tampereen Lankamaailmasta muutama viikko sitten. Lopputulos kuitenkin oli se, että lanka loppui kesken ja vähintään yksi mallikerta pitäisi saada tehtyä. Kävin tiistaina lankamaailmassa, eikä samaa väriä ollut enää. Soitin Helsingin Lankamaailmaan ja siellä lankaa vielä löytyi. Paitsi että kotiin tultuani mietin, että oliko sittenkään Helsingistä varaamani sävy oikeaa. Puhelimitse näiden asioiden hoitaminen on niin kovin vaikeaa... Sittenhän sen näkee kun lanka tulee postissa mulle saakka :)

Yhdet pitkävartiset sukat ovat olleet jo jonkin aikaa kesken. Aloitin ne jo ennen Rooman reissuamme, koska "ei ollut muutakaan". Motivaatio sukkien tekemiseen on ollut nolla, mutta olen onnistunut saamaan ensimmäisen sukan valmiiksi ja toisesta jo varren valmiiksi. Vähitellen etenevät siis.

Sen sijaan olen innostunut tekemään ristipistoja. Syksyllä reissasimme junalla tytön kanssa Turkuun ja sieltä Mynämäelle ystäväni luokse. Matkalla aloitin ristipistotyön, joka kotiin tultuamme jäi hyllyn päälle odottelemaan parempia aikoja. Nyt sen sieltä kaivoin esille ja sainkin eilen ihan mukavasti hommaa eteenpäin. Joku muu voisi ajatella, että en ole edistynyt yhtään... Hidastahan tuo tekeminen vielä on, koska en ole noin suurta työtä koskaan tehnyt.



Vihreää, vihreää ja lisää vihreää! Olispa kohta jo jonkun muun värin aika ;) Tarkoitus olisi siis tehdä kyseinen kuvio kaitaliinan molempiin päihin, mutta päätin soveltaa. Kunhan nyt ensin saisi tuonkin kuvion valmiiksi ;)

Sitten hieman tunnelmakuvaa Roomasta...



2 kommenttia:

  1. Kaunis ristipistoliina tulossa. Mullakin ristipistotyöt jäävät kaappiin pitkiksi ajoiksi, ja sitten en taas muuta tekisikään kun innostun jatkamaan. Voi miten ihanan keväiset kuvat Roomasta!

    VastaaPoista