maanantai 9. huhtikuuta 2012

Hyväntekeväisyysprojektia

Mediassa on viime viikkoina kohuttu HUS:n päätösestä jättää puuvillaiset myssyt vastasyntyneiltä pois ja korvata ne "tuubipipolla", jota käytännössä on verkkomainen tuubikangas. Kätilöt ja nyt myös muut innostuneet ovat alkaneet neuloa myssyjä vastasyntyneille HUS:iin.

http://www.iltalehti.fi/perhe/2012032415367711_pr.shtml

Meidän neulontaporukkamme päätti ryhtyä myös hommin, kohteenamme tosin on TAYSin vastasyntyneet. TAYSin toiveesta aloimme tehdä vastasyntyneille myssyjä, valohoidossa oleville keskosille pieniä sukkia ja lisäksi arkkupeittoja pienille.

Koska näppärät käteni eivät ohuisiin lankoihin kykene, aloitin projektin omalta osaltani arkkupeitoista. Tässä kaksi valmista:


Porukkamme NeulontaVimmaiset ovat piakkoin rekisteröity yhdistys, mutta sitä ennen tarvitsemme apua projektin etenemiseen.

Mikäli joku tätä lukeva tahtoisi lahjoittaa projektiin pehmeitä villalankoja tai puuvillalankoja, voi minulle laittaa sähköpostia aiheesta osoitteeseen: nannin.posti(a)gmail.com. Voit toki tahtoessasi osallistua myös neulontatalkoisiin, lisätiedot saat myös sähköpostilla :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti