perjantai 5. elokuuta 2011

Lahjaksi häihin + kortti

Ollaan huomenna menossa tuttavapariskunnan häihin. Pariskunta on kylläkin vihitty jo tänään maistraatissa, mutta huomenna ne varsinaiset bileet on :)

Lahjan suhteen oli taas hieman ongelmia, olen niin huono keksimään mitään. Lahjalistasta huolimatta päädyin johonkin sen ulkopuolelta. Ehkö voin julkaista kuvat jo täällä, kun en usko että pariskunta täällä tulee vierailemaan ennen juhlaansa, jos senkään jälkeen :)


Askartelin hääkortin itse mustasta ja liilasta kartongista. Leimasin mustaan kartonkiin jo aikaisemmin esittelemälläni Onnea-leimasimella sekä Sinellistä löytyneellä akryylileimasimella kuviot, muste on hopean väristä.

Päätin sitten tehdä lahjakorin, johon tulisi jotain saunakampetta. Ostoksilla Ideaparkissa ollessa suunnitelma muuttui ja lahja sai tällaisen muodon. Korissa siis sisällä musta ja pinkki käsipyyhe (Hemtex), Lime&Ginger-shampoo ja hoitoaine (Oriflame), 2 liilaa kruunukynttilää (Hemtex), 2 käsintehtyä meloni-sydänsaippuaa (valmistaja Sippo-Dee Ky, ostettu Ideaparkin Mummolasta),  Fresita-pullo (Alko) sekä isännälle minikokoinen Koskenkorva-pullo (Alko). Niin ja itse kori Tiimarista. Ympärillä hienosti käärittynä sellofaania...ihan itse kuule kääräisin ja sen on näköinen ;)


Näillä mennään :)

2 kommenttia: