tiistai 3. toukokuuta 2011

Carbon black

Lumi-huivi on ollut pari viikkoa valmiina, mutta nyt vasta sain aikaiseksi kuvattua... Tosin huivihan on musta, joten sen tulisi olla nimeltään esimerkiksi Noki, kuten ystäväni Nennaemilia ehdotti ;)


Yritin tehdä pienehkön ja ohuen huivin, mutta lopputulos oli jotain aivan muuta, Tosin, eiköhän isolle huiville tule yhtälailla käyttöä... Lanka on Novitan Ticoticoa ja siis mustaa sellaista. Ihanan ohutta ja kevyttä lankaa, jota vihdoinkin o
n saatavana myös yksivärisenä ;) 

This scarf is originally called Snow and in the pattern it is white. When my friend saw my version of this scarf, she named it again. So, this scarf is now Carbon black ;)

I don't know how to make a small scarf. Carbon black is one of many scarfs which supposed to be quite small but in reality is it actually quite large! It happens ;)

Malli/Pattern: Lumi (Ullaneule)
Lanka/Yarn: Novita Ticotico, black 120g
Puikot/Needles: 4mm
Koko/Size: noin 200cm x 60cm
Aloitettu/Started: 1.4.2011
Valmis/Completed: 17.4.20116 kommenttia:

 1. Kaunis huivi:) Noki kyllä kuvaa sitä melkoisen hyvin. Oliko vaikea huivi tehdä? Minulla tämä on ollut tekolistalla jo aika kauan, saa nähdä saanko puikoille ikinä;)
  Mukavaa viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 2. Vau, mahtava jättiläishuivi :D Pitäis varmaan testata tuo tico tico kun sitä vielä kaupoissa on...

  VastaaPoista
 3. Helppo huivi tehdä, ohje on selkeä ja reunan pitsikaavio selkeä. Kannattaa ottaa puikoille! :)

  VastaaPoista
 4. Hieno huivi! Ja oikein hyvänä päivänä olet sen valmiiksi saanut :D ;)

  VastaaPoista
 5. Tää on kaunis, mii laik.. Saisit tehdä mulle jotain, on tuolla itsevärjäämiäni lankoja ollu jemmassa vaikka kuinka pitkään.. :D Ei sulla muuten neulontakonetta oo olemassa, vai pystyykö niitä lankoja käyttään muutenkin, on niin onnettoman hepposen tuntusia vaan...

  Onko sitä juhlinnoista jo selvitty? ;)

  VastaaPoista
 6. Maryah, voin toki sullekin tehdä jotain, kerrot vaan mitä tahdot :D Mulla ei oo neulontakonetta, enkä sitä varmaan edes suostuisi käyttämään, mutta ohuista langoista on kuitenkin jonkun verran kokemusta, rohkeesti vaan tuot langan näytille ;)

  VastaaPoista