torstai 3. helmikuuta 2011

Valmista

Vihdoin ja viimein olisin kuvien kanssa liikkeellä. Kunhan vain läppärini ei sano sopimusta kesken kaiken irti ;)


Nämä huovutetut korvapipot on tehty Novitan Huopasesta. Molemmat ovat aikuisten kokoa, toinen täysin musta ja toinen punamusta. Novitan ohjeella tehty.

Punamusta korvapipo meni joululahjaksi rakkaalle ystävälleni Nennaemilialle.


Nennaemilian mies sai tämän pipon joululahjaksi. Toiveena oli, että pipo ylttäisi reilusti korville. Lanka on Dropsin Karismaa.

Omalle miehelle tein virkkaamalla tällaisen pitkän kaulahuivin, jossa on pitkittäisraidat kuten nykyään miesten kaulahuiveissa on muotia.
Lanka Novitan 7 veljestä ja värit musta, farkunsininen, tummansininen ja luonnonvalkoinen. 
Pituutta toista metriä.


Kaaso C:lle syntyi viattomien lasten päivänä pikkuinen prinsessa. Onnea koko perheelle! Pikkuiselle tein tällaisen viltin, johon virkkasin nirkkoreunuksen. Marjapuuron värinen lanka Novitan Woolia ja reunus tuntematonta, kirppikseltä ostettua ohutta villalankaa. Viltin koko n.70cm x 80cm.Nämä vaaleansiniset viltti ja myssy ovat tulevalle kummipojallemme. Häntä odotamme saapuvaksi vasta maaliskuussa, mutta innokas tuleva kummitäti teki jo valmiiksi lahjukset ;)

No, tässä nyt näitä.

4 kommenttia:

  1. Oih, noi korvapipot on NIIN sulosia. :D

    VastaaPoista
  2. Oi wau nuo korvahatut! Mä just kokeilin tehdä elämäni ensimmäisen huovutushommelin, eli pienen laukun, johon ehkä sais kukkaron ja kännykän ja oli kyllä jännää puuhaa. Jonkinmoisesta hatusta haaveilisin kanssa, kun on tuota tukkaa niin vähän ettei juuri pakkaselta lämmitä.

    VastaaPoista
  3. Hienoja töitä! Miinuksena, että nyt tahtoo puikoille tollasen korvapipon! :D Tahtoo lista kasvoi taas yhdellä työllä :)

    VastaaPoista