keskiviikko 23. helmikuuta 2011

Helmikuun paketti


SNY muisti minua eilen paketilla, joka piristi kyllä päivää!

Paketissa oli Novitan Muksuextra, TeeTeen Cacao-lenkkialpakkaa, 5 pussia Kool-Aideja ja mansikkainen kasvonaamio. Kortti oli kyllä ihan paras, olin sitä naureskellut jo kaupassa nähdessäni ;) Kortissa lukee:  
On vaikeaa olla nainen kun miehet ovat niin tyhmiä -Armi Ratia

SNY oli huolissaan siitä, että olen jouluna ollut kiltti ja saanut Muksuextran, mutta huoli oli turha. En ollut kyseistä lehteä saanut metsästettyä käsiini, mutta onneksi SNY pelasti tilanteen ;) Langan väri ei ehkä ole perinteistä minua, mutta yllättäen siitä huomasin pitäväni! Ilman tällaisia tempauksia, ostaisin varmasti aina saman värisiä lankoja, enkä kokeilisi mitään uutta väriä... Onneksi on SNY :)

SNYn sähköinen korttikin oli tullut sähköpostiin, kiitos siitäkin! Tämän lähetyksen laatikko oli saanut hieman osumaa Itellan hoivissa, laatikko oli päältä halki koko matkalta ja sitä oli postinjakajan toimesta teipattukin. Toivon siis, että kaikki SNYn tarkoittamat tavarat paketista löytyivät.

----

Olen odotellut kevättä jo useamman viikon, mutta pakkaset jatkuvat aina vain. Käteni ovat ottaneet itseensä pakkasesta ja työnteosta. Tunnustankin kulkevani usein hanskatta tuolla pakkasessa ja töissä teen hommia päivittäin maitokaapissa. Kunnollinen käsirasva on hakusessa, koska nykyinen onkovin rasvainen, eikä imeydy niin nopeasti kuin työni takia olisi tarpeellista. Mutta ehkä se kevät oikeasti pian tulee ja tämä helpottaa...

Iloisia uutisia töiden parista, sain nimittäin äitiysloman sijaisuuden joka jatkuu tammikuulle 2012 :)


5 kommenttia:

 1. Hieno paketti!
  Onnittelut työpaikan johdosta!

  VastaaPoista
 2. Kivan paketin olet saanut:)
  Onnittelut minultakin työpaikan johdosta!

  VastaaPoista
 3. Oi miten ihana paketti!
  Ja onnittelut työpaikasta!

  VastaaPoista
 4. Kiitoksia onnitteluista :) Samassa paikassa olen ollut vuoden alusta, mutta nyt siis vakituisempi soppari ja sitä myötä myös tunnit.

  VastaaPoista
 5. Ihmettelen tuota paketinkäsittelyä.. Postin täti sanoi, että vaikka laitan sen tulemaan kakkosluokassa, niin sitä ei kohdella sen huonommin. Kestää vaan pitempään, että saapuu määränpäähänsä. Kaikki oli kuitenkin mukana, kiva niin. Ja mukava, ettei kaikki yllätyksen iolleet ihan vikatikkejä :D

  <3 SNY

  VastaaPoista