tiistai 26. lokakuuta 2010

100!

Tämä on blogini sadas päivitys! 
Reilun kuukauden päästä blogini täyttää 1v joten tarvitsisi ehkä jonkinlaista arvontaa tai kilpailua kehitellä ;)

Noh, oli minulla kaiketi jotain oikeaakin kerrottavaa. Tai jotain mistä nyt vain haluan kirjoittaa.

Tyttäreni Emppu, 2,5v, on ollut kesä-heinäkuusta ilman vaippaa päivät ja suurempia vahinkoja ei ole tullut. Olin viime viikolla paikallisen neuvolaterveydenhoitajan luennolla, jossa käsiteltiin 1-3-vuotiaiden maailmaa; uhmaa, kuivaksi oppimista jne. Siitä innostuneena aloin jutella Empulle vaipan pois jättämisestä myös öisin. Olen pitkään jo epäillyt, että vaippa on yön kuiva ja aamulla sitten pissaa siihen. Ensimmäinen yö meni vaipan kanssa hienosti, aamulla kuiva vaippa. Toinen yö kokeiltiin ilman vaippaa, joten vuorasimme yhdessä tytön kanssa sängyn niin, ettei koko patja kastuisi vahingon sattuessa. Yö meni hienosti ilman vaippaa. Kaksi yötä takana onnistuneesti ja siitä innostuneena tein tytölle tarrakortin, johon saa onnistuneen yön jälkeen Hello Kitty -tarran (tytön lempparihahmo). Tänä aamuna sitten menin herättämään tyttöä päiväkotiin. Sinänsä jo se, että hänet pitää herättää, on normaalista poikkeavaa. Toinen poikkeava asia oli se, että hän nukkui sängyssään pää jalkopäässä. Seuraava asia, jonka huomasin oli märkä yöpaita. Tai ehkä lähinnä kostea. Vahinko oli ilmeisesti käynyt joskus puolen yön jälkeen (kuuntelin yöllä, että niihin aikoihin yski) ja neiti on jatkanut vain uniaan. Eipä mitään, lakanat vaihtoon ja ensi yöksi uusi yritys :)

Kiva juttu tälle aamulle oli se, että sain juoda aamukahvin rauhassa kirjaa lukien. Samalla pohdin, pitäisikö viime perjantain työpaikkahaastattelijalle laittaa sähköpostia, että paikka oikeasti kiinnostaa. Hänellä oli toinen haastateltava tässä alkuviikosta ja lupasi soittaa loppuviikosta sille kenet valitsee.
Tänäänkin olen menossa työhaastatteluun, mutta jotenkin silmät kiiluvat tuonne ensimmäiseen paikkaan. Olisi ehkä enemmän minun tyyliseni, vaikka tämä toinenkin paikka on varmasti kiva... Huoh.

Mutta hei, nyt sen pinkki-mustan kimppuun Emmerdalen ajaksi ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti