perjantai 27. elokuuta 2010

Pöllöjä! / Owls!

Oijoi, lisää ihania ihania ohjeita löytynyt internetin syövereistä... Olen rakastunut pöllöihin!

Ensin täältä löytynyt ohje ylisuloiseen pöllöpaitaan tytölleni (ja tietysti ystäväni tytölle), tässä kuva. Lanka tarvitsisi vielä metsästää, kun omista lankavarastoista ei löytynyt mitään yksiväristä ja sopivan paksuista. Ohjeeseen tarvitsisi 250g lankaa jonka tiheys olisi 4,5mm:n puikoilla 18s/28krs = 10cm. Määrä tuntuu kauhean vähältä verrattuna tuohon Engelbert-paitaan jonka juuri tein.... Mutta toki lanka ja tiheyskin ovat eri. Mielessäni oli sellainen syvä punainensävy tai ehkä joku tumma marjapuuro. Novitan 7 veljestä on aika lähellä tiheyden kanssa, oikea värikin voisi löytyä, mutta mielelläni kokeilisin jotain muuta lankaa välillä... Ehkäpä löytyisi joku sellainen silkkiä tai puuvillaa sisältävä lanka, jolloin paidasta ei tulisi niin villapaita-tyyppinen, vaan enemmänkin kolmen vuodenajan paita...tai neljän ;)

Toiset aivan ihanat ja suloiset ovat nämä pöllölapaset. Tuo vaalea väri ei tee lapasille yhtään oikeutta, mutta voin kuvitella ne tummanliilana tai petrolinsinisenä, oih! Pitäisi varmaan orientoitua noiden lapasten suhteen, mutta peukalot ovat vain niin kamalat tehdä, ikinä ei tule samanlaisia...

Vielä kun saisi jostain lisää tunteja vuorokauteen, niin olisin tyytyväinen ;)

I've found so many beautiful patters and most of them have some kind of owls in it. I'm in love with owls!


In here I found an owl shirt for my daughter (and for my friends daughter also!), here's the picture. I don't have rght yarn for this pattern but I have to buy some. I'm hoping to found some kind of deep red yarn to mach the gauge.


The other pattern I felt in love with is these Give a Hoot mittens. I think those pictures don't show the mittens on their best. Maybe it's because I'm seeing them in my mind as deep purple or dark turquoise. If I could have few extra hours for every day, I would be so happy!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti