torstai 26. elokuuta 2010

Lankojen ihmeellinen maailma.

On se kamalaa kun pitää pistää itsensä osallistumaan kaikenlaisiin vaihtoihin ja rinkeihin. Niiden takia "joutuu" pyörimään internetin ihmeellisessä maailmassa, erityisesti lankaa ja muita lankaan liittyviä välineitä tutkimassa. Siinähän sitten tulee jos jonkinlaista himoa itselleenkin tilata.

Lähinnä tämä on nyt sitä, että olen yrittänyt tuhota tuota kamalaa Novitan lankojen määrääni ja kun valikoima on mitä on, ei kovin suurta vaihtelua noihin töihin löydy. Kun tekee n.10 villasukkaparia pelkästään Novitan 7 veljeksestä tai Nallesta parin kuukauden aikana, alkaa sitä väistämättä kaivata jotain aivan muuta. Ainoa (ja erittäin suuri) huono puoli on se, ettei täällä ole vaihtoehtoja noille Novitan langoille. Aina pitää siis tilata jostain, joten inspiraation tullessa ei pääse heti toteuttamaan itseään.

Ja sitten kun sinne ihanaan lankojen maailmaan uppoutui, löytyi tietysti kaikkea uutta jota pitää kokeilla! Haarukkapitsi alkoi kiinnostaa, mutta välineet puuttuvat. Tästä on siis hyvä jatkaa. Innostus tuli........ja kohta menee kun ei ole välineitä. Tosin onhan mulla tossa tekeleitä kesken, parit tiskirätit pitäisi vielä vääntää kun tilausta tuli :)

Nyt kuitenkin unta kuulaan, jotta jaksaa viedä tyttöä aamulla päiväkotiin.

3 kommenttia:

  1. haarukkapitsi on vähän plaaah, tein koulussa enkä oikeen syttynyt. Ja noist langoist, totta et suurin osa suomes myytävistä langoista on Novitaa, plaah, mutta sitten onhan ainakin tuolla Uudessakaupungissahan oli se yksi lankakauppa ;) Sun on vaan pakko tulla tänne päin ;)

    VastaaPoista
  2. No haluisin kuitenkin kokeilla haarukkapitsin tekoa, ties vaikka oliskin kivaa :) Ja ei mun oo pakko tulla Ukiin, vaan ylipäänsä johonkin isompaan kaupunkiin. Tampere olis helpoin vaihtoehto, mutta en edelleenkään osaa liikkua siellä! :D

    VastaaPoista
  3. Siis tottakai on pakko tulla Ukiin :D :D :D Siis aivan ehdoton välttämättömyys :D

    VastaaPoista