sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Pipotehdas

Mitäs olen viimeisen kuukauden aikana tehnyt?

 Pari huppukaulusta


Muutamat palmikkopipot

Tämä oli toivomuksesta alpakkainen palmikkopipo

Yksi musta palmikkopipo sai tupsunkin, kasassa kaksi palmikkopipoaYksi söpöilypipokin eksyi puikoille...


Hieman paksummasta langasta tulee muhkeampi palmikko ;)


Petroolin värisen palmikkopipon kaveriksi tuubihuivi (kuvassa kaksinkerroin)

Laskin, että olisin tehnyt yhteensä 17 pipoa 30.8.-29.9. välisenä aikana. Yksi palmikkopipo on puikoilla, joten yhteensä tulee 18 pipoa kuukaudessa. Tietysti mukaan lukien nuo kaksi huppukaulusta...

Jenkkilästä pakettia odottelen, Cascade Yarnsin lankapakettia. Kun paketti saapuu, olisi puikoille hyppäämässä 2 mustaa huppukaulusta ja 2 ruskeaa huppukaulusta. Vielä yksi luonnonvalkoinen odottelee tuossa vieressä kerimistä ja puikoille pääsyä.

Mitä muuta olisi listalla? Nyt puikoilla olevan punaisen palmikkopipon jälkeen yhdet pinkit tumput ja yksi harmaa villatakki.

Hieman vapaampi projekti olisi myös tarjolla, sain nimittäin ystävältäni kaksi kasvivärjättyä vyyhtiä. Värit olivat ihanat tumman vihreä sekä vaalean oranssi. Hän haluaisi sukat ja tehtäväkseni jääkin luovuutta käyttäen tehdä värjätyistä langoista, sekä mahdollisesti jostain muusta langasta hänelle kauniit sukat. Laitanko molempia värejä samoihin sukkiin vai teenkö kaksi paria lisäten jotain muuta lankaa? Siinähän on minulle luovuutta ;)

Omat projektit saavat siis edelleen odottaa, samoin kuin joululahjat. Tehdään ensin muille ihmisille lämmintä talveksi :)

5 kommenttia:

 1. Huh, huh, sulla on ihan hirveän kova vauhti päällä. Hellää jo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tässä pidetty pari neulontavapaata päivää kun hartiat menivät parin huonon yön jälkeen todella jumiin :)

   Poista
 2. Ohoh- onpas sulta valmistunut pipo poikineen!! ;D Kaikki on vielä niin kivan värisiäkin...Mistäs kaikista langoista noi on tehty?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä on sekalaisista langoista tuolta mun lankavarastosta. Pipot ovat Novitaa (hyi!), Gjestalia, ja paria vyötteetöntä villasekoitalankaa. Huppukaulukset ovat Cascade Yarnsin ihanaa Eco+ -lankaa, 100% perulaista villaa. Lanka on ihan mun lemppari, paksu mutta silti todella kevyt! Ja 250g vyyhti riittää tuohon huppukaulukseen hyvin ;)

   Poista
 3. Hei! Käy blogissani kurkkaamassa, siellä on sinulle jotain :)

  VastaaPoista