perjantai 28. lokakuuta 2011

Taikatemppu hiuksilla

Tässä jo n. kuukausi sitten sain netistä edullisesti klipsilliset hiuslisäkkeet ja pakkohan ne sitten oli tilata :) Lisäkkeet ovat aitoa hiusta, 50cm pitkät ja tottakai mustat ;) Olen värjännyt hiuksiani mustiksi jo ainakin 7 vuotta, joten hevillä ei tästä enää vaihdeta...

Omien hiuksieni kasvatus tuntuu jämähtäneen tähän polkkapituuteen, joten pieni lisäapu on tarpeen. Omat hiukseni ovat tällä hetkellä tämän pituiset:Lisäkkeiden kanssa hiukset kasvavat hujauksessa:Aika hurja ero, eikös? ;)

Itselläni on paksut hiukset ja pelkäsin, että lisäkkeet olisivat liian ohuet omaan hiuslaatuuni, mutta pelko osoittautui turhaksi. Ovat todella luonnollisen näköiset ja paljon on kehuja sadellut. Suosittelen :)

Lisäkkeet tilasin täältä.

4 kommenttia:

 1. Mie oon kampaajalla laitattanut pidennykset jo aika moneen otteeseen. ja tykkään <3
  Hienot on nuo sun hiukset!

  VastaaPoista
 2. Olen kattonu pidennyksiä, kunnes parturini sanoi, että se on 450e jos menen parturiin ne laittamaan :D Onko ne vaikea laittaa itse?

  VastaaPoista
 3. Nämähän on tällaiset klipsilliset, eli otetaan joka ilta pois ja aamulla takaisin (jos siltä tuntuu). Todella helpot ovat laittaa ja pysyvät menossa mukana :) Olen käyttänyt näitä jopa töissä, eikä ongelmaa ole ollut. Näitä pystyy kihartamaan, pitämään kiinni ja värjäämään kuten omaakin hiusta. Mahtavat sellaisina päivinä kun tuntuu ettei omat hiukset riitä ja kaipaa jotain enemmän ;)

  VastaaPoista
 4. Anna: 450 € o_O Wiuh, onneksi minulla ei noin paljoa maksamaan.. Huh huh.
  Ja sittenhän ne pitää 2-3 kk:n välein käydä "kiristyttämässä" eli uudelleen ylös, kun oma hius kasvaa, niin pidennykset valuu ja alkaa näyttää pahalta.

  VastaaPoista