maanantai 8. marraskuuta 2010

Vallat ja väet

Perjantaina olin CMX:n keikalla. Olipa pitkästä aikaa mukava päästä hieman rentoutumaan kodin ulkopuolelle ja tietysti kuuntelemaan hyvää musiikkia.

Olin koko päivän kahden vaiheilla, lähteäkö vai ei. Kukaan ei ollut lupautunut seuraksi, joten olin vähän huonolla päällä eikä sen takia oikein ollut fiilistä. Mutta mies teki yllätyksen ja kävi ostamassa minulle lipun ja yritti suostutella yhteistä tuttua H:ta lähtemään mukaani. Lopulta hän ei väsymyksen takia jaksanut lähteä, joten lähdin yksin. Olin jo keikkapaikalla kun kaasonani toiminut ystäväni C soitti että oli sittenkin tulossa. Ilta oli pelastettu! Lopulta selvisi että mies ja C olivat juonineet asiaa selkäni takana ja tarkoituksena oli että C vain ilmestyisi paikalle.

Keikka meni hyvin, uusia biisejä oli hirmuisesti. Jäätiin vielä juomaan limut keikan jälkeen alakertaan ja lopulta maltoimme lähteä kotiin. Harvoin kun päästään kumpikin ilman lapsia liikkeelle. Tulin kotiin ja eteisen ovenkahvassa oli maalarinteippi. Siinä luki: "Jääkaapissa on yöpalaa, ota jos haluat." Mies oli ihanasti ajatellut ja tehnyt minulle leivät jääkaappiin valmiiksi, eipä niitä olisikaan tullut muuten tehtyä keskellä yötä...

Lauantaina kävin erään kaverin tyttöjen illassa. Pelattiin, vähän syötiin ja juteltiin. Kaverin hamsteri taisi saada metelöimisestämme sydärin, koska kävi kurkkaamassa meidän touhujamme ja lopulta näytti makaavan selällään kopissaan. Noh, vanhus oli.

Sain SNYn lähettämän vyyhdin kerittyä, jopa yhtenä kappaleena! Löysin sopivan ohjeenkin langalle ja nyt vain toivotaan että lanka riittää... Jotain boleron tapaista olisi tuloillaan. Lisäksi puikoilla on pinkit villasukat koulukaverin tytölle.

3 kommenttia:

  1. Kylläpä sun Ukkos oli kultanen, ihana juoni! Ja ihanaa et pääsitte molemmat tuulettumaan! <3

    VastaaPoista
  2. Kuulosti kyllä nii huipulta illalta, ja yöpala kruunasi kyllä kaiken. Mulle kans, kiitos! :)

    VastaaPoista
  3. Huippuilta oli vaikka antibioottikuurin takia pitikin pysyä limulinjalla. Miehelle tosiaan pisteet lipun hankkimisesta ja yöpalasta, nam! :)

    VastaaPoista