tiistai 20. heinäkuuta 2010

Jep.

Vuosien villasukka-inho on ilmeisesti väistynyt. Tai siis enemmän kuin mielelläni olen niitä pitänyt jalassani, mutta joku muu on saanut ne tehdä. Ne harvat villasukat, jotka olen vuosien varrella tehnyt, ovat päätyneet parittomina ties mihin. Voi kun olisi se takan reunus, johon parittomia villasukkia voisi joulun pyhinä ripustaa lahjojen toivossa... Tosin oma lahjasukkani riippuisi siinä ympäri vuoden, lahjat kun on niin kivoja :)


Mutta asiaan. Sukkia siis.

Malli/Pattern: perus villasukka
Lanka/Yarn: Novita Nalle Four Seasons, kevät/spring
Puikot/Needles: 3,0mm
Koko/Size: 39/40

Tässä kuvaa seuraavasta projektista, joka todennäköisesti valmistuu vielä tänään. Viimeistään huomenna aamulla. Kyseessä siis vauvan sukat samaisesta langasta kuin edelliset sukat. Voipi olla että tulee vielä kolmannetkin sukat tästä kerästä.

No sitten se tärkein projekti, jonka deadline olisi 32 päivän kuluttua. Mielellään jo aikaisemmin. Nimittäin hihatin hääpuvun kanssa. Tavoitepituus olisi jotain 80-100 cm:n väliltä, tällä hetkellä näyttää tältä:
Eli aika toivotonta, sanoisin. Kuten varmasti jokainen näkee, lanka on äärimmäisen ohutta. Hermot paukkuu ja sitä rataa. Lisäksi olisi "muutamia" askartelujuttuja vielä häitä varten tehtävänä.... Noh, palaan sukkien pariin ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti