torstai 24. kesäkuuta 2010

Ötököitä / Bugs

Olen viime aikoina kunnostautunut pehmolelujen tekemisessä. Yksi on vielä kesken, kun ei millään jaksaisi tehdä mustekalalle riittävästi jalkoja ;)

Vanhin projekti on tämä kilpikonna. Sen aloitin pari vuotta sitten keväällä ollessani raskaana. Tyttö on jo pitkälti 2-vuotias, joten äiti on hieman ollut hidas :D Ohje on pari vuotta vanhasta Novitasta.

I had crocked this turtle over two years ago but just today it's finaly ready. I was pregnant when I started and now my daughter is few months over two years. It tooked me a long time to finish ;) Pattern is from Novita.






Lisäksi vähän tuoreempaa, eli Neulomon tämän kevään Ötökkävaihtoon mennyt pupunen. Avaimenperäksi tarkoitettu pupu on kehitetty omasta päästä ja sillä on korkeutta n.7cm. Keltainen lanka on Novitan Luxus Cottonia ja sininen lanka Novitan Bambua.

This bunny is my own pattern and was made for spring 2010 Bug exchange in Novita's forum. Some would say that this is amigurumi :D Yellow yarn is Novita's Luxus Cotton (100% eco cotton) and blue yarn is Novita's Bambu (68% bambu, 32% cotton).




Sitten vielä yksi. Tämä silmäpuolinen pupu lähti pääkaupunkiseudulle, mutta on ilmeisesti vielä matkalla. Toivottavasti ei ole Itellan toimesta hukassa, vaan tehnyt vain pienen koukkauksen matkalla.

Lankana käytetty Novitalta tummansinista Mamboa, kaulaliinaan FlipFlop-lankaa ja kasvoissa 7 veljestä, askarteluhuopaa ja nappi. Pituutta n.40cm, ihan omasta päästä tehtynä mutta mm. Novitalta löytyy vastaavaan ohje.

This funny looking bunny is made from Novita's yarns. The pattern is my own but I've seen almost similar in Novita etc.
Bunny is still traveling by finnish post but hopefully it will find it's new home soon.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti