keskiviikko 8. kesäkuuta 2011

Keittiön uusi kesäilme

Kevät ja kesä saa minussa käyntiin sellaisen kummallisen uudistamisen halun. Kaikenlaista uutta pitäisi tehdä, saada ja hankkia. Viime ja toissa keväänä/kesänä uudistamisen haluni on kohdistunut pihaan, tänä vuonna sisustukseen.

Tytön synttäreiksi päätin ommella uudet verhot keittiöön ja olkkariin. Ompelutaitoni eivät ole kovin kummoiset, vaikka noita verhoja on ennenkin tullut ommeltua, en anna ammattilaisen tutkia kovin läheltä tekeleitäni (mm. ystäväni Nennaemilia sekä anoppipuoleni edustavat kyseistä lajia, vaikka eivät sitä ehkä helpolla myönnäkään)... Lainaksi saadulla ompelukoneella sitten tuhersin yhden illan keittiön yläkappaa, stressasin ja hermoilin. Onneksi kokemusta oli jo noista sivuverhojen ompelemisesta, joten tiesin jo suunnilleen mitä kuuluisi tehdä, eikä tällä kertaa tarvitsisi edes saada KAHTA verhoa yhtä pitkiksi ja suoriksi, yksikin riittäisi ;)

Lopputulos on siis tässä:

Näkyvissä on myös Tiimarin alennuksesta ostamani "kristallikruunu", jota olen kuolannut jo viime keväänä, mutta jäi lopulta ostamatta. Nyt se löytyikin alesta ;) Pöytätabletit myös Tiimarista, vuodelta nakki ja jääkaapin ovessa sekalainen kokoelma magneetteja.

Eilen laitettiin (miehen suosiollisella avustuksella) kristallikruunu kattoon ja tänään hain siihen kynttilät, kuinka yllättäen, Tiimarista. Oli muuten kaikki normaalihintaiset kynttilät -30%, eli tuli sitten ostettua mm. tuikkukynttilöitä. Eli kynttilöiden kanssa näyttää tältä:


Minulla oli visio vaaleanvihreistä, ehkä hieman limen vihreistä kynttilöistä, mutta värivalikoima ei ollut kovin hurja noissa vihreissä. Kaupassa näyttivät turhan kirkkailta, mutta tuossa ovat hyvät, erottuvat ainakin verhosta ;)

Sitten olisi ne olkkarin verhot esittelemättä, mutta jos palataan niihin sitten myöhemmin kun saan kuvia. Helteillä tuo neulominen on vähän tuskaista, mutta kaipa tässä jotain valmistakin kohta saadaan taas :)

ps. kangas on ostettu Eurokankaasta, Ideaparkista.

1 kommentti: